icon-bayrak icon-bayrak icon-bayrak

Neden Sudenaz Kız Öğrenci Yurdu?

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.

Filename: blog/detay.php

Line Number: 19

Backtrace:

File: /home/sudenaz/public_html/app/views/front/blog/detay.php
Line: 19
Function: date

File: /home/sudenaz/public_html/app/controllers/Blog.php
Line: 112
Function: view

File: /home/sudenaz/public_html/index.php
Line: 315
Function: require_once

20.08.2019 - 07:24

Avcılar kız yurtları arasında en iyi yurtlardan biri olan Sudenaz kız öğrenci yurdu beş yıldızlı otel konforunda, 7/24 Wireless internet hizmeti, zengin çeşitli kahvaltı, spor ve hobi alanları sağlamaktadır. Öğrencilerin isteklerine cevap vermek üzerine kurulan yurt bu bakımdan öğrencilerin oldukça tercih ettiği yurtlardandır. Yurdun bir diğer avantajı ise servis imkanının olmasıdır. İstanbul kız yurdu araştırması yapılırken bu avantajlar göz önünde bulundurulmalıdır.

Sudenaz Kız Öğrenci Yurdu

Sudenaz kız öğrenci yurdu, Avcılar ilçesinde bulunup birçok bakımdan avantajları vardır. Bir avantajı da devlet ve özel üniversitelere konum olarak yakın olması ve servis imkanının bulunmasıdır. Yurdun avantajlar şu şekildedir:

  •           İstanbul Gelişim Üniversitesi için uzaklığı 1,8 km’dir ve yurda servis ile ulaşım imkanı vardır.
  •           İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü’ne 2 km uzaklıkta olan yurt ile üniversite gitmek için servis seçeneği kullanılabilir.
  •           İstanbul Esenyurt Üniversitesi uzaklığı ise 3.4 km olup aynı zamanda üniversiteye servisle gidilebilmektedir.
  •           Beykent Üniversitesi ile arasında 8,5 km olan yurdun servis ile metrobüse ulaşım seçeneği vardır.
  •           İstanbul Aydın Üniversitesi ve yurdun arasında 10 km uzaklık olup metrobüse ulaşım sağlanmaktadır.
  •           İstanbul Arel Üniversitesi 12 km uzaklıkta bulunan yurdun servis ile metrobüse ulaşım imkanı vardır.

İstanbul kız yurtları arasında en iyi yurtlardan olan Sudenaz kız yurdu, bulunduğu lokasyondan dolayı öğrencilere yakın olup ayrıca öğrencilere sunduğu fırsatlar ile de ön plandadır. Avcılar kız yurtları arasında hem konum hem de sunduğu hizmetler açısından en avantajlı yurtlardan biridir. Yurdun 7 gün 24 saat sıcak su hizmeti olup öğrencilerin sorun yaşamasının önüne geçilmektedir. Yemekhanesi ile öğrencilere kahvaltı ve akşam yemeği imkanı sunulmaktadır. Öğrencilerin spor yapmasına da önem verilerek yurdun içine fitness salonu da kullanılmaktadır. Ortak alanların varlığıyla öğrencilerin kendi aralarında anlaşması ve vakit geçirilmesi sağlanmaktadır. Geniş çamaşırhanesi ile öğrencilerine ücretsiz çamaşır yıkama, kurutma ve ütü hizmeti vermektedir. Sudenaz kız öğrenci yurdu, öğrencilerin isteklerine cevap vermek üzere tasarlanmış ve öğrencilerine aile sıcaklığında ortam sunmaktadır.