icon-bayrak icon-bayrak icon-bayrak

İstanbul Gelişim Üniversitesi Kız Yurdu

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.

Filename: blog/detay.php

Line Number: 19

Backtrace:

File: /home/sudenaz/public_html/app/views/front/blog/detay.php
Line: 19
Function: date

File: /home/sudenaz/public_html/app/controllers/Blog.php
Line: 112
Function: view

File: /home/sudenaz/public_html/index.php
Line: 315
Function: require_once

01.08.2019 - 08:01

İstanbul Gelişim Üniversitesi kız yurdu araştırması yaparken Gelişim Üniversitesi’nin konumuna bakılmalıdır. Gelişim Üniversitesi Avcılar ilçesinde bulunmaktadır. Bundan dolayı da Avcılar kız yurdu için araştırma yapmak öğrenci açısından daha verimli olacaktır. Üniversite hayatı için doğru bir üniversite kadar kalınan yurt da önemlidir. 2 ya da 4 senelik üniversite hayatlarını geçirecek öğrenciler hem yurdun konumuna hem de konforuna bakmalıdır. Sudenaz kız öğrenci yurdu Gelişim Üniversitesi’ne yakın olması ve aile sıcaklığında ortam sunması ile tercih edilecek yurtların ön sıralarında gelmektedir. Yılların verdiği tecrübeler ile öğrencilere yaşanabilecek alan sunmaktadır.

Neden Sudenaz Kız Öğrenci Yurdu?

-          İstanbul Gelişim Üniversitesi’ne 1.8 km uzaklıktadır. Bu da İstanbul Gelişim Üniversitesi kız yurdu araştırmasında Sudenaz kız yurdu için avantajdır.

-          Merkezi bir yerde olsa da üniversiteye servis ile ulaşım hizmeti vardır.

-          7 gün 24 saat güvenliği vardır. Bu güvenliği alanında tecrübeli kişiler yapmaktadır.

-          Yurda giriş çıkışlarda parmak izi vardır. Bu da dışardan herhangi birisinin yurda izinsiz girmesine engel olmaktadır.

-          Avcılar kız yurtları arasında en iyi hizmet veren yurtlar sıralamasında üst sıralarda yer almaktadır.

-          Hızlı internet hizmeti vardır. Kesintisiz ve kotasız internet ile öğrencilerin internet sorunu olmamaktadır.

-          Geniş çamaşırhanesi ile yurtta kalan öğrencilerin çamaşır yıkama, kurutma ve ütü işlerini ücretsiz olarak karşılamaktadır.

-          Gelişim Üniversitesi kız öğrenci yurdu araştırmasında diğer bakılması gereken kriter ise yemekhanesi olmalıdır. Sudenaz kız yurdu zengin kahvaltı ve akşam yemeği ile öğrencilere hizmet vermektedir.

-          Merkezi ısıtma sistemi ile tüm yurtta 24 saat sıcak su bulunur. Su kesintilerine karşı mevcut ve yeterli su deposu ile su kesintisi yaşanmasının önüne geçilmiştir.

-          İstanbul kız yurtları için kat ve oda temizliği olup olmaması da önemli bir ayrıntıdır. Sudenaz kız öğrenci yurdunda katların ve ortak alanların her gün, odaların ise haftada iki defa düzenli olarak temizliği yapılmaktadır.

-          Revir hizmeti ile öğrencilere yaşayacakları bir sorunda ilk müdahaleleri yapılması da amaçlanmıştır.

-          Etüt odaları ile öğrencilerin çalışma alanları daha çok genişletilmiştir.

İstanbul Gelişim Üniversitesi kız yurdu için Sudenaz kız öğrenci yurdu aile sıcaklığında olan yurdu ile öğrencilerine hizmet vermeye devam etmektedir.