icon-bayrak icon-bayrak icon-bayrak

Avcılar Kız Yurdu

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.

Filename: blog/detay.php

Line Number: 19

Backtrace:

File: /home/sudenaz/public_html/app/views/front/blog/detay.php
Line: 19
Function: date

File: /home/sudenaz/public_html/app/controllers/Blog.php
Line: 112
Function: view

File: /home/sudenaz/public_html/index.php
Line: 315
Function: require_once

23.07.2019 - 12:54

Avcılar kız yurdu denilince akla gelen ilk yurtlardan biri olan Sudenaz Kız Yurdu hem kalitesi hem uzun zamandır verdiği hizmet ile öğrencilere ev sıcaklığı oluşturmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Özel Öğretim Kurumları Özel Yurtlar Yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen yurt binası ile öğrencilerin konforlu bir şekilde yaşamaları için gerekli tüm şartlar sağlanmaktadır. Avcılar kız öğrenci yurtları için bakılması gereken bir özellik de üniversitelere yakın olmasıdır. Avcılar ilçesi konum bakımından birçok üniversiteye yakındır.  Avcılar kız yurdu seçimi için birçok bakılması gereken kriter vardır. Bu kriterler incelenerek doğru bir yurt seçimi yapılabilir.

Avcılar Kız Yurdu İçin Sudenaz Kız Yurdu

Sudenaz kız yurdu, uzun zamandır kazandığı tecrübe ile kız yurtları arasında adını ön sıralara yazdırmış yurttur. Kız öğrencilere sağladığı imkanlar ile aile sıcaklığında yaşamalarını sağlamaktadır. Öğrencilerin ikinci evi olan Sudenaz kız yurdu hem Avcılar kız yurtları arasında hem de İstanbul kız yurtları arasında önemli bir yere sahiptir. Bu yurdun sağladığı imkanlar ise şu şekildedir:

  •           En önemlisi öğrenci odaklı olup yurdun en temel prensibini öğrencilerin konforlu bir şekilde yaşanması konmuştur.
  •           Özellikle bulunduğu konumun iyi olması ile birlikte öğrencilere üniversitelerine gitmeleri için servis hizmeti verilmektedir.
  •           Yemekhanesi ile öğrencilere kahvaltı ve akşam yemeği imkanı sunulmaktadır.
  •           Öğrencilerin spor yapmasına da önem verilerek yurdun içine fitness salonu da kullanılmaktadır.
  •           Odaların dışında da etüt odası açılarak öğrencilerin ders çalışması için imkanlar artırılmaktadır.
  •           Hobi mutfağı ile öğrencilerin vakit geçirecekleri yerlere bir yenisi daha eklenmektedir.
  •           Ortak alanların varlığıyla öğrencilerin kendi aralarında anlaşması ve vakit geçirilmesi sağlanmaktadır.
  •           Herhangi bir sağlık sorunu için Revir mevcuttur.
  •           Sıcak ya da soğuk su sorununu çözmek için de yurtta Sebil bulunmaktadır.

 

Sudenaz kız yurdu, İstanbul Gelişim Üniversitesi, İstanbul Esenyurt Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve birçok üniversiteye yakın olması ile öğrencilere en iyi seçenekleri sunmaktadır. Yurtları araştırırken Avcılar kız yurdu için konforlu ve birçok imkanı ile üniversite öğrencilerine kaliteli hizmet vermektedir.